ARTIȘTi

Compozitor, producător muzical, inginer audio și, nu în ultimul rând, un extraordinar artist român.

Înființată în Brașov, Midnight Buzz își delectează publicul cu muzică funk, new jazz, fusion și groove încă din 2018.

Xtreme Blues Dog ni se va alătura tocmai din Brazilia. Cântă la kazoo, chitară, muzicuță, tobe și voce, toate în același timp, realizând un mix unic de trash-blues-garage-punk-rock.

Cântăreața și compozitoarea portugheză Estrela Gomes ne va încânta cu câteva melodii de jazz în limba portugheză chiar pe scena Street Music Festival din Târgu Mureș! 

Cvartetul ArteMiss, o trupă fermecătoare, talentată și elegantă.

Lasă-te condus de unicul Piano MAN și urmează muzica!

Stefan Trubadur ne va încânta din nou cu vocea și chitara lui pe străzile din Târgu Mureș!

Artistul român Otetaru Andrei revine și în acest an! Nu ratați incendiarul său spectacol de foc la Street Music Festival!

Artistul stradal din Japonia, Herosan, revine la Târgu Mureș, iar de data aceasta nu vine singur!

Murray Molloy, înghițitorul de săbii care a bătut recordul Guinness World Records, este gata să îi uimească pe locuitorii din Târgu Mureș! 

Vă invităm la Street Music Festival să-i ascultați pe cei de la Noi2, din partea Școlii Populare de Arte! Trupa din Târgu Mureș ne va încânta cu cover-uri pop, jazz, blues, soul și funk, dar și cu melodii proprii!

Veți avea ocazia să vedeți duo-ul Pyròvaghi, apărut în Tenerife în 2016, format din Marilù Nardelli și Nicola Chiappini! 

Darwin Pimentel este un artist stradal și de circ și ne va încânta cu un mix de jonglerii de contact, mișcări de dans și numere de circ.

Vă așteptăm să o cunoașteți pe talentata Kóbori Andrea, profesoară de canto la secția maghiară a școlii și membră a Filarmonicii de Stat. Ea ne va încânta și cu creații proprii, lansate chiar anul acesta!

Kiss Lajos, pe lângă dedicarea sa ca pedagog la Școala Populară de Arte din Târgu Mureș, el se dedică pasiunii lui, muzica, și stilului care îl caracterizează: jazz-ul. 

Weekend-ul acesta o vom avea alături din partea Școlii Populare de Arte și pe Ioana Furdui! Dorința continuă de învățare, entuziasmul și determinarea au ghidat-o mereu în domeniul care o pasionează cu adevărat, muzica. 

Anul acesta vom avea plăcerea de a o asculta pe solista Koszika în două ipostaze: ca parte a duo-ului Koszika és Szász Csaba Eklektik duó și ca parte a formației Koszika & Friends. 

Vlaicu Diana ni se va alătura, de asemenea, în acest weekend, din partea Școlii Populare de Arte Târgu Mureș! Ea va urca pe scenă și ne va ajuta să uităm puțin de grijile vieții cotidiene prin muzică.